Всички снимки в сайта са авторски и са със запазени права!

 

Общи условия за ползване на джипа:

 

Дни през които може да се провеждат разходките:
Всички официални почивни и празнични дни в годината в случай, че не са заети вече или няма други пречки. По изключение са възможни разходки и през работни дни след предварителна договорка.
Как се резервира разходка?
Избирате от раздела “Магазин” подходящия за вас тур и вписвате желанието си под формата на съобщение до мен. Оставете телефон за връзка, за да се свържа с Вас. След това е необходимо да ми изпратите сканирани копия на лични карти на имейл, за да мога да Ви сключа здравни застраховки за уикенда (по желание на участниците)
Какво включват разходите за всяка разходка?
Сумата се формира от разходите за гориво и амортизацията на джипа според тежестта на всеки терен включен в разходката. Не са включени разходите за пренощуване за двудневните турове, защото са индивидуални и според изискванията на участниците. Същите се заплащат на място на домакина, който предлага пренощуване. Мога да помагам с резервирането и да предложа място за пренощуване.
Как се провежда самата разходка?
След като е резервирана и обявена датата, ще дойда на място предварително уточнено, за да ви взема. Попълват се на място декларации, че правите всичко това своеволно. Плащат се разходите обезпечаващи пътуването и потегляме.
Какво е забранено:
  • употребата на алкохол и наркотични вещества.
  • висенето през стъклата на джипа, както и качването по него за снимки.
  • возенето на деца под 7 годишна възраст.
Забележки:
* В случай, че джипът получи технически проблем и не може да продължи провеждането на разходката, заплатената сума за разходите му се връща в пълен размер.
* Зимните маршрути винаги са условни и зависят от актуалните метеорологични условия и падналото количество сняг. Тези маршрути могат да бъдат променяни в движение предвид тези обстоятелства с цел безопасно провеждане на разходката.
* Разходките се предлагат от София и обратно до София. При предварително споразумение може и от други населени места.
* Обявената сума за разходи на всяка разходка е сумата за всички свободни места предлагани в джипа. Спокойно може да я разделите на броя пасажери.