Jeep Grand Cherokee (ZJ) 5.9 V8 Limited LX

Прякор: “Rambler” (скитник)

 Двигател: 5.9 V8, серия Magnum, бензинов, атмосферен.

Трансмисия: Borg-Warner 46RE , автоматична с хидротрансформатор и овърдрайв,

Раздатка: Quadra-Trac NV249OD HD с блокаж и бавни скорости.

Мостове: преден Dana 30 LP, заден Dana 44A с LSD блокаж

 

Максимална мощност: 260к.с. и 502Нм при 3200об/мин.

Ускорение до 100км/ч: около 9 секунди

Максимална скорост:  над 180км/ч

Тегло празен: 2300кг.

 

Оборудване:

кожен салон; климатроник; ел.пакет; ел.шибидах; ел.седалки; подгряване на седалките, памет на шофьорската седалка; мултифункционален волан; темпомат; два борд компютъра; електрически фарове; 2 еърбега; Infinity Gold аудио система с 10 говорителя и мн.др.

 

Екстри:

5″ дългораменно, пет линково RC X-flex окачване; разкачащи се биалетки, усилени преден и заден трак-бар; уширители NC Z-max; стоманени предна и задна брони, задна със стойка за резервна гума; джанти ProComp Rock Crawlers 15×8 ЕТ(-20); гуми 35×12.5×15 MT; шнорхел; LED bar 240W; кевларени спирачни маркучи; телескопичен преден кардан; интеркулери на скоростната кутия и хидравликата; защита на резервоара; лебедка RC 12000lb със синтетично въже, газов инжекцион BRC plug & drive, MOPAR perfomance PCM; 5-инчова навигация, 7-инчов TV и други.

 

Описание:

Типичната американска машина с мека возия, разточителен салон, красива визия и брутален звук. Гарантирано ще ви накара да се усмихнете и ще допринесе за добротo ви настроение. Предлага 3 комфортни места за пасажери, като има място и дори и за 4-ти. Разполага с всички удобства за кратки и дълги маршрути. Офроуд възможностите му са много добри в сравнение с фабричните предложения на пазара. Балансирана машина подходяща както за извън пътя, така и за шосетата и магистралата. Често по пътя си става обект на коментари, така че шоуто с него е гарантирано и това също е част от изграждането на Вашите спомени и приключение.

 

Това е един необикновен, дори напълно отговарящ на определението уникален джип. Просто се качете в него и се отдайте на забавление и удоволствие километър след километър.

This slideshow requires JavaScript.